Retourneren

Monkiezz.nl doet er alles aan om een perfect product te leveren. Mocht het bestelde artikel desondanks niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling je bestelling ruilen of retourneren. We dienen binnen 14 dagen na ontvangst van het product een bericht te ontvangen dat het product geretourneerd dient te worden. Daarna heeft de klant nog 14 dagen de tijd het product daadwerkelijk retour te sturen. Het reeds betaalde bedrag zal binnen 14 dagen nadat de bestelling retour ontvangen is aan je worden teruggestort. Deze garantie vervalt wanneer:
a. het product gedragen en/of gewassen is 
b. je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen
c. de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd
d. persoonlijk gemaakte sieraden, naamkoffers en naambordjes, en ander gepersonaliseerde artikelen

Indien je een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heb je het recht het product te retourneren. Wij dienen binnen 14 dagen na ontvangst een bericht hierover te ontvangen op ons mailadres (info@monkiezz.nl) en daarna binnen 14 dagen het product daadwerkelijk retour te ontvangen. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is en het product niet gedragen en/of gewassen is. Persoonlijk gemaakte sieraden (zoals armbanden met naam en/of datum) kunnen niet geretourneerd worden. De kosten van retour zenden zijn voor Monkiezz.nl. 
Indien de retourzending bij Monkiezz.nl in goede staat is ontvangen en de producten in goede staat zijn, zal Monkiezz.nl het retourbedrag binnen 14 dagen terug storten.